Відомий український співак шокував, як неочікувано став батьком для дитини росіянки від коханця
Відомий український співак шокував, як неочікувано став батьком для дитини росіянки від коханця

Відомий український співак шокував, як неочікувано став батьком для дитини росіянки від коханця

У Фагота була названа донька, яка проживає в РФ.

Учасник гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, він же Фагот, несподівано заявив про названу доньку, яка проживає з його ексдружиною в Росії.

Так, артист зізнався, що вперше одружився у 22-річному віці. Тоді його дружиною стала росіянка. Їхній шлюб протривав вісім років. Проте на межі їхнього розлучення вона завагітніла від іншого чоловіка й попросила дозволу Олега дати її новонародженій доньці його прізвище й по-батькові, щоб, мовляв, не було соромно перед батьками. Артист свого часу погодився, але зараз розуміє, що вже тоді це було яскравим прикладом всієї сутності росіян і їхньої вродженої схильності до брехні.

"Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька. Це була їй (колишній дружині – прим. ред.) підтримка. Зараз уже аналізую це все з точки зору наших геополітичних розкладів і війни і розумію, що вона нагуляла десь там дитину і зрозуміла, що їй простіше зі мною домовитися, щоб я на себе роль г*нд*на взяв перед її родиною, ніж їй самій перед сім'єю розкрити правду. Напевно, у росіян брехня та всі ці цинічні розклади – воно в крові. Вони по-іншому не вміють", - розповів Фагот в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Як зізнається співак, його прізвище дівчинка проносила рік чи два, як і протривали їхні близькі стосунки. Потім ексдружина Фагота знайшла іншого чоловіка, який удочерив дитину й дав їй нове прізвище. Тож, відтоді вони не бачаться з Софією.

"Софія Олегівна Михайлюта. Вона попросила записати її на мене. Я кажу: "Добре, щоб тебе твоя родина не з'їла з потрохами, я зроблю". Може, це і неправильно, але, скажімо так, це був мій останній реверанс при розставанні. Потім вона знайшла чоловіка, який сказав, що хоче вдочерити Софійку. До цього ми бачилися й дуже ніжно до неї ставився рік чи два…", - додав артист.

  • Максим Галкін довів до істерики росіян своєю реакцією на обстріл "Охматдиту" в Києві: "Якесь пекло"
  • Андрій Хливнюк на передовій помстився окупантам за цинічний обстріл дитячої лікарні "Охматдит"
  • Алла Пугачова різко відреагувала на обстріл Росією дитячої лікарні "Охматдит": "Всьому є межа"
Джерело матеріала
loader
loader