"Я зможу з цим жити": Світоліна про турнір Grand Slam
"Я зможу з цим жити": Світоліна про турнір Grand Slam

"Я зможу з цим жити": Світоліна про турнір Grand Slam

Третя ракетка світу за версією WTА Еліна Світоліна розповіла про те, як вона виходить на корт. Тенісистка сказала, що перед грою вона відкидає всі думки.

Еліна Світоліна перед іграми

Спортсменка розповіла про те, що в її житті відбувались визначні перемоги та важкі поразки. Вона радіє, що повернулась на той рівень, який у неї був.

Зараз я намагаюся бути більш розслабленою. Звісно, це непросто, але я намагаюся підходити до великих матчів більш розслаблено, ніби кажучи: мені не байдуже, але я не надто хвилююся. І знаєте, якщо в моєму житті не трапиться перемога на турнірі Grand Slam - це теж нормально, я зможу з цим жити. Я не буду мучити себе цим до кінця своїх днів. Тому для мене важливо залишатися розслабленою і зосередженою, і це, здається, працює. Я просуваюся далеко на "мейджорах", і сподіваюся, що зможу продовжити в тому ж дусі,
– заявила Еліна.

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла в чвертьфінал Вімблдона, перегравши за 55 хвилин китаянку Ван Сіньюй. Спортсменка провела 8 ейсів, зробила 4 брейки та змогла відіграти 3 брейк-поїнти.

В чвертьфіналі Вімбілдона, який відбувся сьогодні, 10 липня, о 15:30 за київським часом, Світоліна не змогла пробитись в півфінал. Еліна програла казахській спортсменці Олені Рибакіній – 3:6 та 2:6.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader