Львівський «Охматдит» прийме пацієнтів із київської лікарні
Львівський «Охматдит» прийме пацієнтів із київської лікарні

Львівський «Охматдит» прийме пацієнтів із київської лікарні

Клінічний центр дитячої медицини вже підготували до можливого прийому важкохворих дітей. У лікарні «Охматдит» додатково вивільнили одне хірургічне відділення на 30 ліжок для поступлення важких хворих з київського «Охматдит». Про це повідомила пресслужба ЛОР.

Клінічний центр дитячої медицини уже понад два роки є евакуаційним хабом для дітей з онкологічними, онкогематологічними та іншими важкими захворюваннями.
Щотижня з лютого 2022 року керівництво лікарні контактує з європейськими партнерами щодо актуальних потреб у медикаментах та іншій допомозі. Також щотижня принаймні двоє-троє пацієнтів з інших регіонів звертаються до львівських медиків, щоб продовжити лікування або отримати допомогу у медичній евакуації за кордон.
 
Читайте також: У клініці ADONIS загинула Світлана Поплавська та ще четверо працівників і двоє пацієнток
 
«Ми маємо відпрацьований алгоритм роботи з великим потоком людей: налагоджений маршрут пацієнта, адаптований персонал та координація з різними державними інституціями та іншими медичними закладами. Спеціалісти Клініки психічного здоров'я дітей, підлітків та молоді мають величезний досвід у наданні необхідної психологічної допомоги і пацієнтам, і їхнім родинам.», —  зазнчив в.о. генерального директора центру Роман Кізима.
Львівський «Охматдит» прийме пацієнтів із київської лікарні - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Стажер

Джерело матеріала
loader
loader