Прес-секретар збірної України Гливинський залишив посаду після 14 років роботи
Прес-секретар збірної України Гливинський залишив посаду після 14 років роботи

Прес-секретар збірної України Гливинський залишив посаду після 14 років роботи

Прес-секретар збірної України Олександр Гливинський оголосив про звільнення з національної команди. Про це він написав у своїх соцмережах.

– 14-річний період моєї роботи на посаді прес-секретаря національної команди України завершився. Це була цікава та тривала подорож у човні улюбленої команди всіх українців – національної команди України. Бути членом збірної України – це велика честь та водночас відповідальність, тому щодня на цій посаді, навіть якщо щось не вдавалося, це велике та цінне надбання для мого життєвого досвіду.

142 матчі, які збірна провела за моєї присутності в штабі, 75 перемог – це статистика, яка залишає теплі та незабутні відчуття у серці. 10 головних тренерів, з якими я працював – були різними та працювали з ними по-різному, але кожен із них, безперечно, – особистість. Кожному з них – дякую за співпрацю, але особливе дякую Мирону Маркевичу, який у 2010-му запросив мене на цю посаду і з легкої руки якої я залишився тут на 14 років, - зазначив він.

Журналіст підкреслив, що й надалі працюватиме за професією, а також допомагатиме у ЗСУ.

  • Гливинський працював у збірній із 2010 року. Він також очолює Асоціацію спортивних журналістів України.
  • Збірна України залишила Євро-2024 з футболу, бо не змогла вийти зі своєї групи. Команда посіла останнє місце з чотирма очками, але встановила національний рекорд за набраними очками на груповій стадії. У стартовому матчі 17 червня Україна програла Румунії з рахунком 0:3.
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader