Умєров запевнив, що в України є план
Умєров запевнив, що в України є план

Умєров запевнив, що в України є план

Україна здатна перемогти у війні проти російських окупантів. Про це запевнив в інтерв'ю Fox News міністр оборони України Рустем Умєров.

«У нас є план. Ми публічно говоримо, що нам потрібно більше зброї. І вагання щодо передачі цієї зброї та вагання щодо надання Україні дозволу займає час, який є вирішальним. Але ми можемо, ми здатні це зробити», – пояснив Умєров.

Міністр оборони України також прокоментував удар окупантів по лікарні «Охматдит» у Києві. Він пояснив, що для захисту цивільного населення Україні необхідно отримати більше систем ППО. Крім того, Умєров також відреагував на запитання ведучого стосовно того, що США сприймає можливі удари Києва вглиб території РФ як крок до ескалації конфлікту. 

Читайте також: Зеленський заявив, що Україна посилює всі напрямки на фронті

 «Росія вже ескалує цю війну. Вони не рахуються з людьми, і тому вони атакують лікарні та інші цивільні об’єкти. Ми хочемо захистити людей. Ми хочемо вражати лише військові цілі. Вони обстрілюють наші міста й критичну інфраструктуру, вбиваючи людей. Тому нам потрібно більше ППО й зброї для захисту наших людей», – додав Умєров.

Умєров запевнив, що в України є план - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Джерело матеріала
loader
loader