Іспанія - Англія: онлайн-трансляція фіналу Євро-2024
Іспанія - Англія: онлайн-трансляція фіналу Євро-2024

Іспанія - Англія: онлайн-трансляція фіналу Євро-2024

Іспанія - Англія: онлайн-трансляція фіналу Євро-2024

Команди визначать чемпіона континенту.

У неділю, 14 липня, у Берліні на Олімпійському стадіоні у фіналі чемпіонату Європи-2024 з футболу зіграють збірні Іспанії та Англії.

  • Іспанія – Англія: прогноз букмекерів
  • Євро-2024: результати всіх матчів та сітка плей-оф

Іспанці на цьому Євро демонструють дуже привабливу гру. На старті плей-оф команда розгромила дебютанта Грузію з рахунком 4:1, після чого вибила з турніру господарку турніру Німеччину – 2:1. У півфіналі команда Луїса Де ла Фуенте перемогла Францію з рахунком 2:1.

Відкриттями ЧЄ стали вінгери іспанської збірної – Ніко Вільямс та 16-річний Ламін Ямаль, які є головною силою у нападі "Червоної фурії".

Англійці вже натрапили на критику за свою гру на турнірі. Команда Гарета Саутгейта діє занадто обережно, а зірки у складі не демонструють весь свій потенціал. В1/8 фіналу родоначальники футболу перемогли Словаччину з рахунком 2:1, потім у серії пенальті пройшли Швейцарію (1:1, 5:3), а у півфіналі перемогли яскраву збірну Нідерландів (2:1) завдяки голу на останніх хвилинах.

За всю історію команди провели 27 матчів: 13 перемог Англії, 4 нічиї, 10 перемог Іспанії. При цьому Англія ще жодного разу не вигравала Євро, тоді як Іспанія може зробити це вчетверте та стати абсолютним рекордсменом. Наразі іспанці ділять перше місце з Німеччиною.

Головним арбітром матчу призначено француза Франсуа Летексьє.

Іспанія – Англія

Початок – о 22:00.

Онлайн-трансляція матчу

Джерело матеріала
loader
loader