Гізо Углава із НАБУ пройшов поліграф: до «зливів» не причетний
Гізо Углава із НАБУ пройшов поліграф: до «зливів» не причетний

Гізо Углава із НАБУ пройшов поліграф: до «зливів» не причетний

Перший заступник директора НАБУ Гізо Углава ініціював та пройшов поліграф на предмет того, чи причетний він до витоку даних із Національного антикорупційного бюро. Висновок: Углава до «зливів» не причетний.

«Ініціював та пройшов поліграф. Готовність до його проходження я декларував перед службовими особами НАБУ, міжнародними партнерами та суспільством, як тільки відомості про наявність кримінального провадження щодо «зливів інформації» стали відомі публічно. Висновок: до зливів не причетний», - написав Углава на Facebook.

Гізо Углава обіймає посаду першого заступника директора НАБУ з 2015 року. За його словами, через принципову позицію та безапеляційне прагнення боротись з корупцією проти нього була розгорнута потужна дискредитаційна кампанія на основі безпідставних звинувачень та наклепу.

«Нагадаю, відсторонився я самостійно і одразу після того, як з’явилися закиди про мою ніби то причетність до зливу. Зробив це для повного та об’єктивного розслідування справи, всебічно сприяв проведенню розслідування, у звʼязку з чим надав необхідні покази. Поліграф для підтвердження правдивості моїх показів та моєї позиції проходив також з власної ініціативи, оскільки задекларована мною вимога щодо його необхідності не була почута та врахована», - розповів він.

Заступник директора НАБУ також заявив, що необґрунтована медійна атака проти нього продовжується і зараз. Зважаючи на це, він робить висновок, що всі ці дії мають на меті знищити його репутацію.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader