Соломія Вітвіцька душевно розповіла, як переживає розлуку
Соломія Вітвіцька душевно розповіла, як переживає розлуку

Соломія Вітвіцька душевно розповіла, як переживає розлуку

Телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла, що допомагає їй триматися між дзівінками та зустрічами з коханим, який захищає Україну зі зброєю в руках.

Відома українська телеведуча і співробітниця телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька розповіласвоїм численним фоловерам в Instagram, як переживає розлуку з моїм коханим - військовослужбовцем ЗСУ Олексієм Ситайлом.

Вітвіцька виклала фото, як вона проводжає військовослужбовця на Курахівський напрямок на Центральному залізничному вокзалі в Києві. Телеведуча поділилася фото із Ситайлом, зробленим на київському вокзалі. Вона розповіла, що важко переживає розлуку, хвилюється і "гіпнотизує" надіслані коханому СМС-повідомлення та повідомлення в месенджерах.

"Розлука і невизначеність - зараз це стани, в яких перебуваємо практично ми всі. І особливо це стосується тих, хто чекає близьких людей із фронту. Так, зараз є мобільні телефони, старлінки та відеозв'язок... Але, знову ж таки, ми всі перебуваємо в певній віртуальній реальності - коли живеш від дзвінка до дзвінка. Від зустрічі до зустрічі. Наче відкладаючи справжнє життя. На після перемоги. Щоразу розповідаючи новини про важкі бої на передовій, я думаю про коханого. Зараз Олекса поїхав на Курахівський напрямок. Звичайно ж, я хвилююся. І я завжди "гіпнотизую" мої відправлені повідомлення, щоб там з'явилися дві галочки, тобто, СМС доставлено адресату. Щоразу, коли проводжаю, не знаю, коли ми зустрінемося знову", - поділилася вона", - написала Вітвіцька.

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Соломія Вітвіцька - останні новини за темою

Чотири роки, після розлучення з телеоператором Владом Кочатковим, Соломія Вітвіцька не ділилася з публікою подробицямиособистого життя. Однак у день народження нового коханого не змогла приховати свої почуття.

А також раніше телеведуча Соломія Вітвіцька вперше прокоментувала свої нові романтичні стосунки з військовим Олексієм Ситайлом. Дівчина, з грудкою в горлі від стримування сліз, зізналася, що оскільки її коханий служить, то вони не можуть бачитися так часто, як того хотілося б їй.

Джерело матеріала
loader
loader