"Вбивця" Boeing Sukhoi Superjet 100 вбиває лише своїх пасажирів
"Вбивця" Boeing Sukhoi Superjet 100 вбиває лише своїх пасажирів

"Вбивця" Boeing Sukhoi Superjet 100 вбиває лише своїх пасажирів

Тим часом черговий російський Sukhoi Superjet-100 здійснив аварійну посадку. Цього разу вдало приземлився у Мінеральних водах через відмову генератора.

Нагадаю, що напередодні Sukhoi Superjet-100 авіакомпанії "Газпром-Авіа" зазнав аварії під Коломною через відмову двигуна.

Після введення санкцій у 2022 році проти росії за вторгнення в Україну виробництво літаків Sukhoi Superjet-100 через припинення постачання деталей не тільки стало неможливим (адже літак більш ніж на 50% складається із західних деталей), а й навіть обслуговування зайшло в глухий кут.

Сьогодні частина літаків Sukhoi Superjet-100 не літають, оскільки вимагають ремонту, який провести неможливо. Частина літаків розібрано у форматі "канібалізму" на запчастини для обслуговування інших бортів. Але, з урахуванням низької надійності літака в цілому, він постійно потребує ремонту та запчастин.

Був час, коли російська пропаганда називала Sukhoi Superjet 100 убивцею Airbus та Boeing... Поки що Sukhoi Superjet 100 вбиває лише своїх пасажирів.

disclaimer_icon
Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Джерело матеріала
loader
loader