Кейт Міддлтон вручила нагороду переможцю Вімблдону Карлосу Алькарасу
Кейт Міддлтон вручила нагороду переможцю Вімблдону Карлосу Алькарасу

Кейт Міддлтон вручила нагороду переможцю Вімблдону Карлосу Алькарасу

Принцеса Уельська є покровителькою Всеанглійського клубу лаун-тенісу та крокету. Вона з великим задоволенням виконала свою почесну місію і вручила спортсменам їхні трофеї.

За фіналом найпрестижнішого тенісного турніру слідкували вболівальники не лише Великої Британії, а й усього світі. Іспанець Карлос Алькарас другий рік поспіль обіграв зіркового серба Новака Джоковича. Нагороду переможцю 14 липня вручила принцеса Кейт Міддлтон, повідомляє Рeople.

42-річна Кейт вийшла на Центральний корт після фіналу чоловічого одиночного розряду, щоб вручити призи спортсменам як покровителька Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету. Кейт обіймає цю посаду з 2016 року за дорученням покійної королеви Єлизавети ІІ. Дружина принца Вільяма востаннє вручала трофеї в чоловічому фіналі минулого року, де Алькарас також переміг Джоковича.

Коли обидва гравці приймали свої трофеї, вони злегка вклонилися Кейт. Вона тепло потиснула їм руки, привітала з перемогами і обмінялася кількома словами, вручаючи їм престижні нагороди.

Принцеса Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images
Карлос Алькарас отримав нагороду з рук Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Цього року це друга публічна поява принцеси Вельської на публіці. На спортивному заході принцеса Уельська була одягнена в яскраво-фіолетову сукню від британського бренду Safiyaa, яку вона доповнила витонченими човниками Camilla Elphick. На завершення образу — одна з улюблених сумок Кейт L.K. Bennett і акуратна сумочка L.K. Bennett і акуратні сережки Pariah.

Раніше, 12 липня, Фокус писав, що Кейт Міддлтон відмовила королю Чарльзу III в одному незвичайному проханні. Незважаючи на відмову, принцеса Уельська та її свекор продовжують підтримувати теплі стосунки. Зараз вони обидва лікуються від раку.

Теги за темою
Кейт Міддлтон Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader