РФ вивела з окупованого Криму усі сторожові кораблі, — речник ВМС
РФ вивела з окупованого Криму усі сторожові кораблі, — речник ВМС

РФ вивела з окупованого Криму усі сторожові кораблі, — речник ВМС

Саме зараз, стверджує Дмитро Плетенчук, виходить останнє сторожове судно ВМС РФ.

Росія вивела з окупованого Криму усі сторожеві кораблі свого Чорноморського флоту. Зараз виходить останній. Про це заявив речник ВМС України Дмитро Плетенчук у Facebook.

"Останній сторожовий корабель ЧФ РФ просто зараз звалює з нашого Криму", — написав він.

Пост Дмитра Плетенчука
Фото: Скриншот

Нагадаємо, Україна, яка не має у своєму розпорядженні великих військових кораблів, була змушена виявити винахідливість та топити російській кораблі морськими дронами та ракетами Storm Shadow та ATACM.

Затоплення крейсеру "Москва"
Фото: Telegram

Україна знищила або пошкодила 27 військових кораблів РФ, у тому числі п'ятьох було ліквідовано внаслідок підриву на морських мінах, повідомив командувач ВМС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа. Віце-адмірал зазначив, що Чорноморський флот Росії був змушений перебазувати майже всі свої боєздатні кораблі з окупованого Криму до інших місць.

Архівне фото: Чорноморський флот РФ
Фото: РИА Новости

Нагадаємо, минулого тижня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповідав, щоросіяни збирають уламки морських дронів, якими Україна атакує їх флот і намагається відтворити безпілотники, зокрема морський дрон Magura V5. Саме "Магура" уразив 24 російських кораблів.

Теги за темою
Крим
Джерело матеріала
loader
loader