Які форму брів не можна обирати у зрілому віці: поради експерта
Які форму брів не можна обирати у зрілому віці: поради експерта

Які форму брів не можна обирати у зрілому віці: поради експерта

Доглядові процедури слід коригувати залежно від вікових змін та потреб шкіри. Техніки та засоби, що були актуальними у 30, можуть втратити сенс у 40+. Від пошуку правильної зачіски до застосування нових сироваток, зволожувальних кремів і навіть шампунів – індустрія краси пропонує безліч порад для збереження краси та молодості шкіри.

Експерти кажуть, що насамперед слід відкоригувати форму брів. Як фарбувати брови у зрілому віці та від якої форми краще відмовитися, розповіло видання Glam.

Тренди та вікові зміни

Форми брів змінюють тенденції. У той час як 90-ті  та ранні 2000-ні були епохою надмірного вищипування, в останні десятиліття актуальним трендом вважаються густі натуральні брови.  

Але коли ви досягаєте певного віку, слідування трендам не має бути першочерговою умовою щоденного догляду. Важливо обрати форму брів, що пасує до вашої форми обличчя.

Якщо ви коли-небудь надмірно вищипували брови, то знаєте, як важко повернути природню лінію росту до колишнього стану. З віком брови можуть втрачати свою густоту та видаватись тоншими.

Які форму брів не можна обирати у зрілому віці: поради експерта

Ідеальна форма брів

Для літніх жінок дві оптимальні форми брів — це м’яка дуга та округлі брови.

Плавна дуга надає піднятий і молодий вигляд, а округлі брови створюють більш м’який і природний акцент. Правильна форма брів допоможе красиво обрамити обличчя та підкреслити ваші риси.

Уникати варто надмірно гострих форм та надто високого підйому. Ретельно промальовувати контури темним олівцем також не слід. Брови мають бути максимально натуральними.

Раніше OBOZ.UA розповідав про особливості догляду за шкірою у віці 40+.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader