Трамп заявив, що сказав би Путіну "ніколи не лізти до України"
Трамп заявив, що сказав би Путіну "ніколи не лізти до України"

Трамп заявив, що сказав би Путіну "ніколи не лізти до України"

Політик вкотре похвалився своїми добрими стосунками з кремлівським правителем.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп похвалився своїми стосунками з диктатором РФ Володимиром Путіним та заявив, що за часів його президентства "ніколи не загрожувала війна".

Про це американський політик сказав в інтерв’ю Bloomberg.

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були хороші стосунки… Він би ніколи не поліз до України. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь до України", - наголосив колишній американський президент.

За його словами, поточна безпекова ситуація у світі "може закінчитися Третьою світовою війною". Трамп звинувачує в усьому свого суперника, чинного президента США Джо Байдена.

"У мене не було війни… Жодної війни, окрім ІДІЛ. Я покінчив з ними за дуже короткий проміжок часу. Мені казали, що це триватиме п'ять років, а мені знадобилося майже небагато часу, ми їх вибили… Росія не захоплювала жодної території", - наголосив Трамп.

Як повідомлялося, прем'єр Угорщини Віктор Орбан назвав Трампа посередником у переговорах між Україною і РФ. Речник російського диктатора Дмитро Пєсков назвав "міркуваннями та спекуляціями" заяви про те, що той у разі перемоги може стати посередником щодо Україні.

  • Підготовка до вбивства Трампа: в Ірані зробили заяву
  • Зеленський обурився обіймам Моді і Путіна, коли бомбили "Охматдит": Індія відреагувала
  • В Кремлі відреагували на обмовки Байдена і "нешанобливу" заяву про Путіна
Джерело матеріала
loader
loader