В Євпаторії вогневі точки ставлять на пляжах і серед житлових будинків, — "АТЕШ"
В Євпаторії вогневі точки ставлять на пляжах і серед житлових будинків, — "АТЕШ"

В Євпаторії вогневі точки ставлять на пляжах і серед житлових будинків, — "АТЕШ"

За словами представників партизанського руху, захисні укріплення в Євпаторії витримають десантну операцію не більше 5 хвилин.

Уздовж усієї берегової лінії в окупованій Євпаторії та безпосередньо на міських пляжах зосереджена значна чисельність вогневих точок. Про це повідомляє рух "АТЕШ" у Telegram-каналі.

Зазначається, що російська окупаційна адміністрація на півострові не звертає уваги на те, що цивільне населення наражається на небезпеку. Військова техніка та фортифікації в місцях відпочинку — поруч із цивільними об'єктами та серед житлових будинків.

Судячи з того, який вигляд мають ці фортифікаційні споруди, оборонятися під час початку десантної операції ЗСУ зможуть не більше ніж 5 хвилин, — ідеться в публікації.

Нагадаємо, що 17 липня низка російських медіа повідомляла про початоквіялових відключень світла в окупованому Криму і в південній частині РФ через збій на Ростовській АЕС.

Також повідомлялося, що 16 липня в ГУР пояснили, чи можуть українські морськідрони Magura V5 знищити Кримський міст. За даними представника розвідвідомства Євгена Єріна, малоймовірно, що для ураження Кримського мосту буде використовувати тільки один вид зброї.

Повідомлялося і про те, чого РФ намагається домогтися, оголошуючив Криму військові навчання. За словами нардепа Олексія Леонова, Росія погрожує зробити з акваторії біля Криму зону військових навчань.

Теги за темою
Крим
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader