Мама покійної Шеннен Догерті вперше після смерті доньки вийшла на зв'язок
Мама покійної Шеннен Догерті вперше після смерті доньки вийшла на зв'язок

Мама покійної Шеннен Догерті вперше після смерті доньки вийшла на зв'язок

Шеннен Догерті багато років боролася з онкологіє. Акторка готувалася до своєї смерті.

Мати Шеннен Догерті вперше висловилася про смерть зірки "Беверлі-Хіллз 90210" та "Зачарованих", яка померла на вихідних, 13 липня, у віці 53 років. Своє перше публічне звернення після смерті доньки Роза Догерті озвучила виданню People.

У своєму зверненні Роза Догерті оплакує втрату доньки після тривалої боротьби з раком, називає її "моє серце" та дякує всім, хто підтримував покійну актрису "Зачаровані" протягом її життя.

"Вона моя прекрасна дівчина і моє серце. Наша родина хоче подякувати всім, хто виявляв любов і підтримку нашій Шеннен протягом усього її життя. Ми щиро вдячні", — сказала Роза.

Зауважимо, що Догерті померла в суботу (13 липня) після тривалої боротьби з раком, а її публіцист Леслі Слоан підтвердила сумну новину в неділю.

Шеннен Догерті
Фото: Getty Images

"З важким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з нею", — сказала Слоун. "Віддана донька, сестра, тітка та подруга була оточена своїми близькими, а також її собакою Боуї. Сім’я просить залишити їх на самоті в цей час, щоб вони могли спокійно сумувати".

Рак молочної залози у Догерті вперше діагностували в 2015 році, а в 2017 році настала ремісія. Однак у 2020 році вона виявила, що рак повернувся як метастатичний рак 4 стадії, який згодом поширився на мозок і кістки.

Друг зірки Хізерс і онколог доктор Лоуренс Д. Піро поділився своєю останньою розмовою з Догертіперед її смертю, сказавши, що вона залишалася джерелом натхнення та була "неймовірним воїном", яка "так завзято боролася".

Крім цього, Фокус писав, що Шеннен Догерті врегулювала розлучення з Куртом Ісварієнком за день до своєї смерті.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader