Байден заявив, що повернеться до передвиборчої кампанії наступного тижня
Байден заявив, що повернеться до передвиборчої кампанії наступного тижня

Байден заявив, що повернеться до передвиборчої кампанії наступного тижня

Президент США Джо Байден пообіцяв відновити участь у передвиборчих заходах, призупинену через коронавірус, наступного тижня. Про це пише ABC News.

«Я з нетерпінням чекаю повернення на «передвиборчу стежку» наступного тижня, щоб продовжити викривати загрозу порядку денного Дональда Трампа, одночасно обстоюючи своє бачення Америки: де ми збережемо нашу демократію, захистимо наші права та свободи та створимо можливості для кожного», – сказано у заяві президента США.

Байден розкритикував Трампа, який у 90-хвилинній промові «зосереджувався на власних претензіях, не маючи жодного плану, як об'єднати нас, і жодного плану, як покращити життя людей, що працюють» .

«Похмуре бачення Дональдом Трампом майбутнього – це не те, ким ми є як американці. Разом, як партія і як країна, ми можемо і переможемо його на виборах»,  – вважає чинний президент.

Раніше видання Axios повідомило, що на тлі постійного тиску з боку друзів та лідерів Демократичної партії президент США Джо Байден, ймовірно, вийде з президентських перегонів вже цими вихідними. У виданні відзначили, що наразі Байден перебуває на самоізоляції, оскільки в нього виявили коронавірус. А втім, він вже змирився зі зростаючим тиском, поганими результатами опитувань та необґрунтованою перевіркою, що унеможливлює продовження його кампанії, кажуть нам демократи.

Джерело матеріала
loader
loader