Убивство Фаріон було замовним, його готували щонайменше місяць - ЗМІ
Убивство Фаріон було замовним, його готували щонайменше місяць - ЗМІ

Убивство Фаріон було замовним, його готували щонайменше місяць - ЗМІ

Слідство вважає, що вбивство Ірини Фаріон було замовним, і до нього готувалися щонайменше місяць, а виконавцем є чоловік, якого розшукує поліція, і в нього можуть бути спільники.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За версією правоохоронців, чоловіка, якого оголосила в розшук поліція, камери вперше зафіксували камери 11 липня. Він приходив у двір будинку, де мешкала Фаріон, щодня, окрім суботи та неділі, в однаковому одязі.

«Також у розшукуваного була невелика сумочка, саме там, за версією правоохоронців, могла бути зброя. Хоча інколи він приходив у двір з порожніми руками. Щодо зброї наразі тривають експертизи, адже на місці замаху знайшли гільзу», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повідомлень на лінію 102 стосовно підозрілого чоловіка не надходило Також Фаріон не зверталася до поліції з приводу будь-яких погроз.

Джерела Суспільного у правоохоронних органах повідомили, що є свідки, які вказують, що саме розшукуваний чоловік вистрілив у Фаріон. Наразі він є основним підозрюваним у справі.

«Джерела у правоохоронних органах відзначили, що чоловік діяв професійно і прорахував усі варіанти розвитку подій. Під час замаху в районі, де жила мовознавиця, не працювали камери через відключення електроенергії Наразі правоохоронці досліджують записи і вивчають одяг та поведінку підозрюваного у вбивстві. Слідство вважає, що вбивство було замовним. Й у чоловіка можуть бути спільники», - вказується в публікації.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 19 липня у Львові невідомий стріляв у громадську діячку, мовознавицю Ірину Фаріон.  

Медикам не вдалося врятувати її життя, внаслідок поранень Фаріон померла у лікарні.

Фото: Нацполіція

Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader