Музикант Міша Крупін отримав повістку та пройшов ВЛК
Музикант Міша Крупін отримав повістку та пройшов ВЛК

Музикант Міша Крупін отримав повістку та пройшов ВЛК

Український співак Міша Крупін вступив до лав ЗСУ. Напередодні артист зізнався у соцмережі Х, що після довгих роздумів вирішив добровільно мобілізуватись і зараз займається підготовкою необхідних документів. У сторіс Instagram музикант зазначив, що вже отримав повістку і проходить ВЛК.

- Шановні ЗМІ, дякую вам за увагу, що стежите за моїм Twitter, це дуже приємно. Я вас триматиму в кусі. Зараз проходжу ВЛК і вже отримав повістку і все... Все буде гаразд, - уточнив Крупін.

Продюсер співака у коментарі "РБК-Україна" зізналася, що Крупін уже місяць перебуває у Харкові, де проходить необхідні обстеження та готовий там приступити до служби.

– Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти та мобілізуватися. І хочу зробити це у Харкові, бо у Харкові – це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік, - процитувала слова зірки Юлія Віктор.

Міші Крупіну 43 роки. У 2019 році заснував гурт "Корупція", який випускав треки у стилі неошансон. У травні 2024-го оголосив про закриття колективу, розірвання контракту з лейблом Papa Music і початок сольної кар'єри. Музикант двічі був одружений. Співак має сина, який близько п'яти років проживає в Ізраїлі і відслужив там в армії. У Крупіна також є дочка від першого шлюбу з росіянкою та молодша спадкоємиця від другого шлюбу.

Фото: instagram.com/mishakrupin1

 

 

Теги за темою
Корупція
Джерело матеріала
loader
loader