Найкращі сорти плетистих троянд
Найкращі сорти плетистих троянд

Найкращі сорти плетистих троянд

ві

Вирощування плетистих троянд в Україні стає все більш популярним, оскільки ці рослини добре адаптуються до місцевих кліматичних умов і є справжньою окрасою будь-якого саду.

Розповідаємо про найкращі сорти плетистих троянд, які ідеально підходять для вирощування в Україні та які будуть радувати довгий час рясним та пишним цвітінням.

Найкращі сорти плетистих троянд

Троянда Фламентанц

Ця троянда вважається однією з найнадійніших для кліматичних умов України. У неї дуже висока морозостійкість. Може вражатися чорною плямистістю і борошнистою росою, але, з профілактичною обробкою ці проблеми швидко вирішуються. 

Цвітіння троянди просто вражає. Висота куща може досягати 2-3 м, гілки жорсткі, цвітіння рясне і тривале протягом місяця.

Плетиста троянда "Holland Red"

Сорт плетистих троянд з яскраво-червоними квітами висотою 2,5-3 метрів. Квіти великі, до 12 см у діаметрі, з насиченим ароматом.

Для повноцінного цвітіння троянда "Holland Red" потребує багато сонця. Ґрунт повинен бути добре дренованим, помірно вологим і родючим. Полив регулярний, посилений в період посухи. Весною рослину потрібно підживлювати мінеральними добривами.Цей сорт особливо популярний завдяки своїй стійкості до хвороб та шкідників.

"Holland Red" ідеально підходить для створення живих огорож, вертикального озеленення та декоративних груп. 

Джерело матеріала
loader
loader