"Динамо", забивши 6 голів, розгромило "друзів Москви" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Відео
"Динамо", забивши 6 голів, розгромило "друзів Москви" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Відео

"Динамо", забивши 6 голів, розгромило "друзів Москви" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Відео

Київське "Динамо" обіграло "Партизан" із Белграда у першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Номінально домашній поєдинок у польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена" завершився з рахунком 6:2. Це стало дебютною грою Олександра Шовковського у єврокубку у статусі головного тренера.

Перед стартовим свистком гравці "Динамо" відмовилися тиснути руку суперника, оскільки серби їздили до Москви на товариські матчі.

Вже на 4-й хвилині "біло-сині" мали відмінний шанс, щоб відкрити рахунок, але спершу Шапаренко не наважився на удар, постріл Кабаєва з гострого кута парирував голкіпер, а на добиванні невдало зіграв Ярмоленко.

Господарі постаралися використати максимально високий пресинг, змушуючи динамівців накручувати темп. Щойно кияни прискорювалися, у них одразу з'являлися вільні зони. Грамотно комбінуючи, українські гравці змогли поступово перевести зустріч на половину суперника, але до реальних загроз справа не доходила.

Серби відрізнялися грубою грою і вже на 11-й хвилині мали в пасиві дві жовті картки.

На 21-й хвилині дуже необережно зіграв Караваєв, у простій ситуації вдаривши в ногу Калюлю. Німецький арбітр Крістіан Дінгерт після перегляду VAR поставив пенальті. 11-й метровий точно реалізував Салдан.

Забивши гол, господаря великими силами відійшли в оборону, віддавши ініціативу нашим співвітчизникам. Підопічні Шовковського багато комбінували, використовуючи фланги.

"Динамо" щоразу створювало моменти, але завдати точного і сильного удару не вдавалося. Помітно, що столичні футболісти перевершували опонентів у техніці, і під кінець тайму це дало свої результати.

На 40-й хвилині Кабаєв віддав на Шапаренка і Микола в дотик потужно пробив у кут, зрівнявши рахунок, а через 3 хвилини гарматний удар Бражко від штанги вивів українців уперед.

На останніх хвилинах Караваєв реабілітувався за привезений пенальті, забивши третій гол.

У другій половині впевнена гра української команди продовжувалась, яка спокійно розбирала "Партизан" на запчастини.

На 55-й хвилині Владислав Кабаєв, пробігши без особливого опору, половину поля влучним дальнім "пострілом" зробив рахунок розгромним.

Після цього українські гравці розслабилися, за що моментально покарали. На 66-й хвилині Салдана забив другий гол, скоротивши відставання.

Це помітно підбадьорило динамівців. Вони знову заграли гостріше, були близькими до 5-го голу, який забили на 83-й хвилині. Бражко метрів із 20 бив у праву дев'ятку, воротар зміг витягнути м'яч, але на підборі грамотно зіграв Волошин. 21-річний нападник зміг зробити асист на Попова, який оформив 5-й гол.

Точку в матчі поставив Пихальонок на останніх секундах.

Поєдинок у відповідь відбудеться 31 липня в Белграді. Початок о 21:00 за київським часом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader