Заблокували колії: стадо корів спричинило справжній хаос на залізниці
Заблокували колії: стадо корів спричинило справжній хаос на залізниці

Заблокували колії: стадо корів спричинило справжній хаос на залізниці

Чорно-біла худоба жувала траву біля колій, перегороджуючи дорогу міжміським потягам. Деякі рейси прибули із запізненням, а маршрути інших довелося скорегувати.

Пасажири у Шотландії зіткнулися із затримками своїх рейсів після того, як стадо корів заблокувало залізничні колії, посіявши хаос серед мандрівників. Представники компанії Network Rail підтвердили затримки, заявивши, що їхні співробітники працюють над тим, щоб швидко усунути проблему. Про це пише видання Daily Record.

На фотографії, розміщеній в соціальній мережі X (колишній Twitter) можна побачити, що чорно-біла худоба жує траву біля колій, перегороджуючи дорогу потягам.

"Вибачте за затримку на магістралі Единбург-Глазго, що сталася сьогодні вранці біля Лензі. Ми маємо справу зі стадом з 12 корів, які потрапили на залізничні колії. Наша команда працює над тим, щоб прибрати їх якомога швидше", — йдеться у повідомленні Network Rail.

Про перешкоду для руху потягів повідомив й інший перевізник ScotRail, попередивши своїх пасажирів щодо можливих змін у розкладі.

"Подорожуєте поблизу Лензі? Просимо вибачення за затримки сьогодні вранці. Працівники наразі намагаються перегнати стадо корів з дороги", — зазначено в офіційному зверненні.

Стадо корів вийшло на колії в Шотландії
Фото: Network Rail Scotland

Крім того, пізніше стало відомо про затримку поїздів по всій центральній Шотландії, зокрема у Глазго та Матервеллі. Це сталося внаслідок масштабного збою в електропостачанні, тож деякі рейси прибули із запізненням, а маршрути інших довелося скорегувати.

Згодом з’явилась новина, що електропостачання було відновлено й залізниця перейшла у штатний режим роботи. Про кількість пасажирів, яким довелося змінювати свої плани через збій, не повідомляється.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 1200 пасажирам французького експреса TGV, який прямував з міста Нант до Парижа (Франція), довелось негайно евакуюватися на вокзалі в Сабле-сюр-Сарт поблизу Ле-Мана через "звірячий запах" в одному з вагонів поїзда.

Крім того, у відчайдушній спробі уникнути зіткнення з локомотивом, що наближався, чоловік і дружина зістрибнули з мосту, впавши в ущелину внизу. Обидві людини вижили, але дістали серйозні травми.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader