Голова Львівської ОВА повідомив про смерть сина внаслідок хвороби
Голова Львівської ОВА повідомив про смерть сина внаслідок хвороби

Голова Львівської ОВА повідомив про смерть сина внаслідок хвороби

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про смерть свого сина внаслідок хвороби.

- Відійшов у вічність внаслідок важкої хвороби мій син Зіновій. Він горів життям і мріями, а ми – жили ним! Немає ні слів, ні спокою, лише горе, що розриває серце, — написав він у своїх соціальних мережах.

Керівник Львівської ОВА також повідомив, що парастас відбудеться 24 липня у храмі Святої Трійці у Львові. Похоронять Зіновія Козицького-молодшого 25 липня. Колектив Львівської ОВА висловив співчуття Максиму Козицькому з приводу передчасної смерті сина, який тривалий час боровся з важкою недугою.

У Максима Козицького та його дружини Оксани також є дочка Софія. Сина подружжя, вочевидь, назвало на честь батька Максима Козицького Зіновія Козицького, власника групи газовидобувних компаній «Західнадрасервіс». У 2020 році Зіновій Козицький-старший посів 95 місце у рейтингу найбагатших українців за версією журналу Forbes Україна. Максим Козицький очолює Львівську обласну державну адміністрацію з 5 лютого 2020 року. У нього є брат Степан.

  • 22 липня мовознавця та колишнього народного депутата Ірину Фаріон поховали у Львові на Личаківському цвинтарі неподалік могили українського композитора Володимира Івасюка.
  • 10 липня у Львові попрощалися із загиблою від ракетного удару по "Охматдиту" лікарем-нефрологом Світланою Лук'янчик.
Теги за темою
смерть Львів
Джерело матеріала
loader
loader