Дженніфер Еністон розкритикувала соратника Трампа за слова про "бездітних кошатниць"
Дженніфер Еністон розкритикувала соратника Трампа за слова про "бездітних кошатниць"

Дженніфер Еністон розкритикувала соратника Трампа за слова про "бездітних кошатниць"

Актриса заявила, що молиться за доньку політика, щоб та пізнала радість материнства.

55-річна американська акторка і продюсерка Дженніфер Еністон розкритикувала висловлювання сенатора Джей Ді Венса, потенційного віцепрезидента США в разі перемоги Дональда Трампа на виборах президента США в листопаді, щодо "бездітних кошатниць", які нещасні у своєму житті. Про це йдеться у сторіс Instagram зірки.

Вона опублікувала уривок бесіди Венса з журналістом Такером Карлсоном. Коментарі, зроблені Венсом ще 2021 року, ставили під сумнів лідерство віцепрезидентки Камали Гарріс, оскільки в неї не було біологічних дітей. В інтерв'ю Fox News він заявляв, що "в цій країні фактично нами керують демократи", і назвав їх "купою бездітних кошатниць, нещасливих у своєму житті та у виборі, який вони зробили. І тому вони хочуть зробити нещасною і решту країни".

Серед таких Венс назвав Гарріс, а також міністра транспорту США Піта Буттіджича і члена палати представників США Александрію Окасіо-Кортес, демократа з Нью-Йорка.

"Це просто основний факт — подивіться на Камалу Гарріс, Піта Буттіджича, Александрію Окасіо-Кортес. Усе майбутнє демократів контролюється людьми без дітей. І який сенс у тому, що ми передали нашу країну людям, які насправді не мають у ній прямої зацікавленості?"

"Я справді не можу повірити, що це виходить від потенційного віцепрезидента Сполучених Штатів. Усе, що я можу сказати, це… Містере Венс, я молюся, щоб вашій дочці пощастило одного разу народити власних дітей. Я сподіваюся, що їй не доведеться звертатися до ЕКЗ як до другого варіанту. Тому що ви намагаєтеся забрати в неї і це", — написала вона поверх відео.

Фото: Instagram/Jennifer Aniston

У 39-річного Венса і його 38-річної дружини Уші Венс троє дітей: сини Юен (6 років) і Вівек (4 роки), а також дворічна дочка Мірабель.

Гарріс стала мачухою двох дітей — 29-річного Коула і 25-річної доньки Елли — коли вийшла заміж за юриста у сфері розваг Дугласа Емхоффа 2014 року. Буттіджич оголосив, що він і його чоловік усиновили близнюків у вересні 2021 року, більш ніж за місяць до того, як Венс зробив ці коментарі.

Еністон, яку наразі можна побачити в "Ранковому шоу" на Apple TV+, протягом багатьох років відверто говорила про свої проблеми з фертильністю і спроби завести дитину. Акторка, яка раніше була одруженою з Бредом Піттом, а потім з Джастіном Теру, у грудні 2022 року поговорила з виданням Allure про те, як вона намагалася завести дітей понад десять років тому.

"Я б сказала, що у свої 30-40 років я пройшла через дуже важке де**мо, і якби не це, я б ніколи не стала тією, ким мала бути. …Ось чому я так вдячна за ці погані речі. В іншому разі я б застрягла в ролі цієї людини, яка була такою наляканою, такою нервовою, такою невпевненою в тому, хто вона така. А тепер мені плювати", — зізнавалася вона.

Актриса зізналася, що шлях народження дитини став для неї дуже важким і ні до чого не привів. Вона перепробувала безліч методів, щоб завагітніти.

"Я проходила ЕКЗ, пила китайські чаї і все що завгодно. Я кидала на це все. Я б віддала все, якби хто-небудь сказав мені: "Заморозь яйцеклітини. Зроби собі послугу". Ви просто не думаєте про це. Отже, ось я сьогодні. Корабель відплив", — підсумувала знаменитість.

Сьогодні Еністон повністю зосередилася на роботі

Еністон сказала, що їй було "дійсно важко" емоційно в ті роки, коли ходили чутки про її вагітність. Натяки про те, що вона віддала перевагу кар'єрі в шоу-бізнесі перед народженням дітей, були "абсолютною брехнею".

"Тепер я справді відчуваю невелике полегшення, тому що більше немає запитань "Чи можу я?". Мені більше не потрібно про це думати", — підсумувала вона у 2022-му.

Раніше Фокус писав, що Дженніфер Еністон розплакалася, згадуючи Меттью Перрі.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader