Гарріс випустила перший рекламний ролик під назвою "Ми обираємо волю"
Гарріс випустила перший рекламний ролик під назвою "Ми обираємо волю"

Гарріс випустила перший рекламний ролик під назвою "Ми обираємо волю"

Кампанія "Гарріс у президенти" випустила свій перший офіційний відеоролик менш ніж через тиждень після того, як президент США Джо Байден оголосив про вихід з перегонів, а віце-президент Камала Гарріс заявила про свою участь у боротьбі за номінацію.

Відео, випущене в п'ятницю вранці, відкривається кадрами усміхненого обличчя Гарріс за трибуною, словами "Камала", "Гарріс" та американським прапором. Саундтреком є початок пісні Бейонсе "Freedom", під яку Гарріс входила і виходила під час своєї першої промови перед співробітниками кампанії.

Ролик озвучує сама Гарріс, яка починає словами: "На цих виборах кожен з нас стикається з питанням. В якій країні ми хочемо жити?"

Вона продовжує: "Є люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу. Страху. Ненависті", - говорить вона на тлі кадрів з Трампом і Джей Ді Венсом. "Але ми обираємо щось інше".

Голос за кадром замовкає, поки натовп скандує: "Камала! Камала! Камала!". "Ми обираємо свободу", - каже вона. І починається гучний приспів Бейонсе: "Свобода, свобода, я не можу рухатися. Свобода, звільни мене. Свобода, свобода, де ти, бо мені потрібна свобода теж".

Гарріс продовжує: "Свобода не просто виживати, а процвітати. Свобода бути захищеним від збройного насильства. Свобода приймати рішення щодо власного тіла. Ми обираємо майбутнє, де жодна дитина не живе в бідності. Де ми всі можемо дозволити собі медичне обслуговування. Де ніхто не стоїть вище закону".

"Ми віримо в обіцянку Америки і готові за неї боротися. Тому що коли ми боремося, ми перемагаємо", - продовжує Гарріс.

"Тож приєднуйтесь до нас. Заходьте на Kamalaharris.com і давайте візьмемося до роботи", - закінчує вона, поки Бейонсе співає: "Я продовжу бігти, бо переможець не здається".

У рекламі робиться акцент на оптимізмі. Гарріс не говорить про свій досвід роботи прокурором. Показані люди - це виборці на мітингах, вдома, на роботі або у лікаря. Є крупний план жінки в халаті з вишитим словом "Акушерство", що є посиланням на тверду позицію Гарріс щодо права на аборт. Майже всі в рекламі посміхаються або сміються. Вони тримають плакати з написом "Камала" і розмахують прапором New Progress pride.

Теги за темою
Джо Байден Дональд Трамп
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader