Потап на тлі чуток про розлучення публічно вибачився перед коханою
Потап на тлі чуток про розлучення публічно вибачився перед коханою

Потап на тлі чуток про розлучення публічно вибачився перед коханою

Репер, продюсер та сонграйтер Потап представив свій новий трек «Вибач». Ця пісня — присвячена жінкам, які люблять своїх чоловіків, незважаючи ні на що, та вміють пробачати, а також чоловікам, які не соромляться просити вибачення за свої помилки.

За словами артиста, він, як і більшість людей, у минулому мав ситуації, коли втрачав зв'язок з близькими людьми через те, що не наважувався попросити у них пробачення. Потап підкреслює, що дуже важливою і в той же час простою навичкою для кожної людини, яка прагне зберегти своїх близьких поруч є вміння пробачати та просити вибачення першим.

Пройшовши через досвід минулого, сьогодні Потап вважає, що ця навичка є не лише проявом усвідомлення своїх помилок, поваги та турботи про інших, але й способом зняти тягар вини, який може впливати на емоційних фон та наше самопочуття. Тому зараз артист без труднощів просить вибачення першим і з легкістю пробачає інших, вважаючи, що ця здатність значно полегшує життя. Це допомагає відновити довіру та зміцнити стосунки.

«Звісно, у цьому світі є і такі люди, які мене не пробачили, — зізнається артист. — Проте я пробачив всіх і не жалкую ні про що. Хоч я — людина емоційна, але я не тримаю образ на інших, тому що образа це — негативна енергія, яка в першу чергу впливає на мене».

Настя Каменських відреагувала на прем’єру свого чоловіка і підтримала його в соцмережах.

Джерело матеріала
loader
loader