Сергій Жадан дасть особливі концерти у Києві
Сергій Жадан дасть особливі концерти у Києві

Сергій Жадан дасть особливі концерти у Києві

Сергій Жадан і спільнота жінок з бойовим досвідом, рух Veteranka, до 6-го дня народження організації готують відразу два благодійних літературних вечори о 16:00 та 19:00. Мета — зібрати гроші для забезпечення двох медичних служб 13 бригади «Хартія» Нацгвардії України та 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Під час особливої поетичної атмосфери в Театрі на Подолі найяскравіша постать сучасної української літератури, митець, музикант, а тепер і військовослужбовець Нацгвардії України Сергій Жадан прочитає улюблені вірші та познайомить з новими творами. 

«Ми не вперше співпрацюємо з рухом Veteranka. Для мене велика честь допомагати цим мужнім прекрасним людям. Війна триває, про неї не можна забувати. Ми не маємо права на поразку — це наше військо, наша країна і наше майбутнє», — підкреслив Сергій Жадан

Мета збору — 1 млн грн, щоб якомога більше тактичної медицини передати на найзапекліші ділянки фронту. На гостей вечора очікує автограф-сесія, ексклюзивний мерч з цитатами письменника, а також аукціон з унікальними лотами.

Джерело матеріала
loader
loader