Фунчоза з овочами та яловичиною – це дуже смачна та універсальна страва. Вона чудово смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді та може подавались до сніданку, обіду і навіть вечері. В ній гармонійно поєднуються рисові макарони, овочі та м’ясо, в результаті чого утворюється неймовірний смак, що нікого не залишить байдужим.
Саме так вважає фудблогерка Ліза Глінська. У своєму Instagram вона детально розповіла, як приготувати фунчозу з овочами та яловичиною.
Інгредієнти
- Фунчоза – 200 гр
- Телятина – 200 гр
- Цибуля – 2 шт
- Морква – 2 шт
- Болгарський перець жовтий – 1 шт
- Болгарський перець червоний – 1 шт
- Сіль
- Кунжут
Спосіб приготування
1. Нарізаємо телятину та овочі тоненькими смужками.
2. Обсмажуємо окремо на пательні кожен інгредієнт, додаючи невелику кількість олії та сіль.
3. Складаємо все в велику миску.
4. Відварюємо фунчозу 4-5 хв. Додаємо її до обсмажених інгредієнтів. Перемішуємо.
5. Прикрашаємо обсмаженим кунжутом.
На OBOZ.UA є й інші страви з яловичини:
- Тушкована яловичина з морквою
- Смажена яловичина на сковороді
- Тушкована яловичина з цибулею