Як досягти ідеального покриття: метод одношарового макіяжу
Як досягти ідеального покриття: метод одношарового макіяжу

Як досягти ідеального покриття: метод одношарового макіяжу

Трендом сезону літа-2024 є максимально натуральний макіяж, що надає шкірі сяйва. Щоб приховати недоліки не потрібно вдаватися до багатошарового нанесення різноманітних засобів. Важливо, щоб шкіра дихала, та й спека не сприяє використанню багатьох тонувальних засобів.

У мережі набирають популярності б’юті лайфхаки, що гарантують рівномірне покриття. Метод одношарового нанесення стане найактуальнішим та найкомфортнішим варіантом у період спеки.

За допомогою методу одношарового макіяжу ви можете отримати мінімальний щоденний мейкап, який забезпечує повне покриття обличчя.

Тенденція передбачає нанесення кремового консилера, хайлайрера, тонального крему, рум’ян і бронзера на певні ділянки. Після нанесення потрібно збризнути на спреєм з ефектом фіксації.

Стратегічне розміщення косметичних засобів допомагає мінімізувати загальну кількість продукту, що використовується. Це ідеальний спосіб макіяжу, який можна спробувати цього літа, оскільки він вимагає використання продуктів на кремовій основі, які тануть у шкірі, щоб допомогти вам отримати більш свіжий, сяючий і природний вигляд.

За допомогою пензлика нанесіть консилер, додайте тональний крем та нанесіть кремові рум’яна на щоки.

Візажисти хвалять цю техніку нанесення, оскільки вона чудово підходить для більш зрілої шкіри та забезпечує широке рівномірне покриття за допомогою мінімальної кількості кремів.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити ефект засмаги на обличчі та чому тривале перебування на сонці є небезпечним.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader