/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F82c391cd94d97be994cecaa3dba886b0.jpg)
Як правильно та смачно зварити кукурудзу за 5 хвилин: додайте лише один інгредієнт
Варена кукурудза – одна з найсмачніших літніх страв, яку можна їсти на перекус і навіть замість вечері. Дуже важливо – вибирати молоду, соковиту кукурудзу. Варто зазначити, що готувати її можна в каструлі та в духовці.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3f952ae838f65cfa41d8044c25ee22a9.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної вареної кукурудзи, яка готується всього 5 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F96cc524f421544dd07a9109f9b052a68.png)
Інгредієнти:
- кукурудза
- сіль
- вершкове масло
- спеції
Спосіб приготування:
1. Очистіть кукурудзу, перекладіть у каструлю і залийте водою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F129bc2514d44edf447718f5e10e6a5aa.png)
2. Доведіть до кипіння та варіть рівно 5 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F286ed66d4b02f143b1fd6fe229819c0c.png)
Після цього можна змастити вершковим маслом, додати копчену паприку і посолити!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fce02387a5608a6877ab7f3400b4930b4.png)
Також на OBOZ.UA повідомлялося, як приготувати ситні деруны із кабачка для перекусу.

