Почнеться нова ера: серпень стане дуже успішним для трьох знаків зодіаку
Почнеться нова ера: серпень стане дуже успішним для трьох знаків зодіаку

Почнеться нова ера: серпень стане дуже успішним для трьох знаків зодіаку

З астрологічної точки зору цьогорічний серпень буде досить складним місяцем, адже більшість часу бентежний Меркурій проведе у ретрограді. Але це не означає, що варто готуватись тільки до поганого.

Астрологи прогнозують, що у представників трьох знаків зодіаку все буде настільки добре, що в їхньому житті почнеться справжня біла смуга. Всесвіт буде прихильний до них і допоможе якнайповніше розкрити власний потенціал, навіть якщо для цього доведеться пройти через певні труднощі. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, кому у серпні по-справжньому пощастить.

Лев

У липні все у вашому житті кипіло, а проблеми валились одна за одною. Ваша кар'єра та романтичне життя могли постраждати або кардинально змінитись у цей період, принісши несподівані зміни та сюрпризи.

Коли 4 серпня у вашому сузір’ї зійде молодик, ви отримаєте заряд енергії, який дозволить з усім розібратись. Для вас це означає широкі можливості для початку нових проєктів і налагодження будь-яких стосунків, які пішли не так. Ви зможете відновити зв’язок з собою і знову побачити свою цінність. Щойно ретроградний Меркурій повернеться у ваш знак 14-го числа, у вас з'явиться більше можливостей для соціального життя та кар'єрних устремлінь. Ви можете відчути, що повертаєтеся на правильний шлях, зачаровані своєю роботою та людьми, яких ви вітаєте у своєму житті.

Час відновитися і дивитися вперед настане у момент повні 19 серпня. Ви зможете позбутись людей, які є для вас тягарем, і краще побачити цінність тих, хто допомагають вам сформувати себе. Під кінець місяця настане ідеальний момент, щоби започаткувати нову справу чи запустити давно омріяний проєкт.

Водолій

Ваш липень нагадував вихор, і дещо у вашому житті він таки поламав. Але у серпні ви зможете зібрати уламки та перезібрати себе заново. Місяць посилить вашу енергію спілкування та виділить типи дружніх стосунків, які ви хочете розвивати у майбутньому.

Почніть серпень зі спілкування та нових знайомств. Це також може бути хорошим моментом, щоб допомогти вам встановити міцні зв'язки у вашій існуючій спільноті. У самотніх Водоліїв з’являться можливості зустріти романтичних партнерів, які допоможуть їм краще розкритися емоційно. Перехід Меркурія у ретроград 5 серпня допоможе розбудити вашу творчу сторону. Очікуйте на натхнення. Спілкуйтесь з людьми, які допоможуть вам досягти ваших цілей. Це буде ідеальний час, щоби просити про підтримку.

У другій половині місяця посилиться ваша дипломатичність. Використайте це, щоби виправити стосунки у вашому житті, які пішли не так. Місяць завершиться вдалим моментом, щоби створювати надійні плани з досягнення своїх мрій.

Овен

У вашому житті триває період трансформації стосунків. Астрологічна ситуація підштовхує вас до зустрічі з ранами, яких ви, можливо, зазнали ще в дитинстві. Весь минулий рік був сповнений для вас досвідом і значущими уроками, які були послані, щоби сприяти вашій еволюції. Але серпень нарешті приносить шквал змін на краще, особливо в романтичному та творчому житті.

Це буде прекрасний час, щоби скерувати свою енергію на розвиток креативності. З ретроградним Меркурієм у Діві, що починається 5 числа, ви можете побачити, як змінити свої звички, щоби швидше просуватися вперед у навчанні, кар’єрі чи хобі.

Повня 19 серпня допоможе вам розставити пріоритети у своїх цілях, і ви нарешті зможете отримати похвалу за свою важку роботу. Святкуйте всі свої перемоги. Повертайте у своє життя старих друзів – ця дружба засяє для вас по-новому. Наприкінці серпня для вас почнеться період любовного хвилювання.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам зодіаку серпень принесе кардинальні зміни.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader