Росія готує нові обстріли: все майже готово до удару
Росія готує нові обстріли: все майже готово до удару

Росія готує нові обстріли: все майже готово до удару

Росія практично готова до нового великого удару, і, швидше за все, ціль буде націлена на енергетику та транспортну інфраструктуру, включаючи аеродроми.

За даними джерел у Силах оборони України, щотижня фіксується готовність до таких атак і ці об'єкти давно під прицілом.

Минулого тижня російські літаки Ту-160 проводили тренувальні польоти, які, ймовірно, готують до ударів по Україні. Це показує, що Росія може використовувати ці літаки для майбутніх атак.

Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube
Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube

Ризик атак на наземні об'єкти, особливо у Києві та великих містах північних та західних областей, залишається високим. Росія також посилює свою сухопутну армію, перекидаючи війська, зброю та техніку на окуповані території та зміцнюючи свої позиції.

За тиждень ворог здійснював до 90 бойових вильотів щодня та обстрілював до 1300 населених пунктів.

У складі російського угруповання відбулися зміни: частина військ була перекинута з одного регіону до іншого. До Донецької області прибула 810-а окрема бригада морської піхоти, а на Куп'янське спрямування було переведено 325-й полк Московського військового округу.

Збитий російський літак, фото: Facebook
Збитий російський літак, фото: Facebook

Нині у складі російської армії в Україні налічується до 524 000 солдатів , а також близько 35 800 нацгвардійців. Моніторингові канали повідомляють, що росіяни практично готові до обстрілу, залишається лише розвідка цілей та доставка ракет. Конкретні дати обстрілів передбачити складно:

"Такі ознаки, як запуск БПЛА у великій кількості "Shahed-131" у більшості випадків свідчать про обстріли найближчими днями".

Китайські дрони для рф. Фото: Youtube
Китайські дрони для рф. Фото: Youtube

Ознаки підготовки включають рейси військово-транспортної авіації РФ для доставки ракет, рейси з Тегерана до Москви з дронами-камікадзе, активність розвідувальних дронів та польоти Су-24МР та Су-34. Ці ознаки вказують на можливі обстріли найближчими днями.

Поки що масових запусків дронів не було, і точні дати обстрілу невідомі. Але ймовірність атак зростає з кожним днем.

"Тренувальні польоти стратегічної авіації РФ - буденність, яка здійснювалася навіть до війни, тому це не є прямим фактором підготовки".

А ми нагадуємо, мер Харкова благає уряд надати місту ППО: "Ми самі на нулі"

Раніше стало відомо про те, що " Чечня готує подарунок": нумеролог склав прогноз, коли Крим повернеться до України

Читайте також: зрадниця Таїсія Повалій "облила" брудом Україну

Джерело матеріала
loader
loader