Студент став власником цілого острову за ціною автомобіля: планує облаштувати рай на землі
Студент став власником цілого острову за ціною автомобіля: планує облаштувати рай на землі

Студент став власником цілого острову за ціною автомобіля: планує облаштувати рай на землі

Олівер Рассел, 24-річний студент із Фінляндії, придбав приватний острів за ціною, яка була нижчою, ніж деякі автомобілі. Рассел і його кохана Гелена Томашевська планують перетворити цей острів на затишне місце для відпочинку з сучасними зручностями.

Олівер, який має американські та фінські корені, завжди мріяв про власний куточок природи у Фінляндії. Його мрія здійснилася, коли він знайшов острів, вкритий снігом, серед більш ніж 178 000 інших островів цієї країни. Вони з Геленою, подолавши замерзле озеро, дісталися до острова і закохалися в його тиху і спокійну атмосферу.

Студент став власником цілого острову за ціною автомобіля: планує облаштувати рай на землі - Фото 1
Студент купив приватний острів. Фото: Business Insider

Острів, площею 2,5 акра, був виставлений на продаж за $36 000, але Оліверу вдалося купити його за $30 500. Це була велика удача, адже він зміг придбати його завдяки коштам від продажу своєї квартири в Колорадо. Друзі та родичі вважали ідею будівництва на острові божевільною, але для Олівера це була можливість здійснити щось унікальне.

Рассел і Томашевська, попри відсутність досвіду у будівництві, вирішили створити на острові колибу та сауну. Вони дивилися відеоуроки на YouTube і впевнені, що зможуть втілити свої плани в життя. Цього літа вони встановили великий намет, у якому живуть під час відвідувань острова. Наступного літа вони планують зрубати дерева для будівництва сауни.

Сауну планують будувати недалеко від берега, щоб зручно було занурюватися у холодну воду. У Фінляндії змінюються закони щодо будівництва, що полегшить процес зведення невеликих будівель без необхідності отримання дозволів. Олівер планує додати сучасні зручності, такі як водопровід та сонячні батареї.

Раніше ми розповідали, що Японець 21 рік відмовляв собі у всьому заради мрії: що йому вдалося

Також, Одна популярна страва вбиває 20 тисяч людей на рік, але її продовжують готувати

Джерело матеріала
loader