«Укрзалізниця» поширила верифікацію через «Дія.Підпис» на популярні міжнародні рейси
«Укрзалізниця» поширила верифікацію через «Дія.Підпис» на популярні міжнародні рейси

«Укрзалізниця» поширила верифікацію через «Дія.Підпис» на популярні міжнародні рейси

Процедуру запровадили, щоб протидіяти перекупникам у піковий період перевезень.

Від сьогодні, 1 серпня, придбати квитки на низку популярних міжнародних потягів можна буде виключно після проходження верифікації особи за допомогою «Дія.Підпису», повідомила «Укрзалізниця».

«Рішення є тимчасовим заходом на піковий період перевезень, щоб побороти аномальну активність перекупників, адже наразі спеціалісти "Укрзалізниці" блокують до 50 спроб масової купівлі квитків на добу. — йдеться у повідомленні підприємстваВтім, без верифікації через "Дія.Підпис" квитковим спекулянтам достатньо змінити номер телефону та продовжити свою справу. Це, у свою чергу, сповільнює роботу системи та не дає можливості добросовісним пасажирам гарантовано спланувати свою подорож.Це рішення є тимчасовим заходом на піковий період перевезень, щоб побороти аномальну активність перекупників».

Продаж квитків з обовязковою верифікацією через «Дія.Підпис» запровадили на наступні рейси:

  • №19/20 Київ – Хелм – Київ
  • №23/24 Київ – Хелм – Київ
  • №51/52 Київ – Перемишль – Київ
  • №89/90 Київ – Перемишль – Київ
  • №73/74 Харків – Перемишль – Харків

Раніше таку верифікацію почали застосувати до ажіотажних рейсів з/до Варшави та Відня.

При цьому, для іноземців, які об’єктивно не можуть користуватися «Дією», зроблено виключення. Вони можуть замовляти міжнародні квитки без додаткової верифікації на рейси: Одеса – Перемишль, Харків – Хелм, Дніпро – Хелм, Київ – Перемишль, Чоп – Відень, Мукачево – Кошице, Львів – Варшава, Київ – Кишинеу та інші.

Фото: «Укрзалізниця»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader