Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну страву для вечері, але не хочете витрачати багато часу, вибирайте для цього наприклад макарони, рис, орзо, обов'язково додаючи м'ясо, морепродукти, овочі.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного орзо з мідіями, овочами, сиром пармезан та вершками.
Інгредієнти:
- 100 р. пасти орзо
- 15 г вершкового масла
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- солодкий перчик (у мене була половинка)
- 300-400 г. мідій
- сіль, прованські трави
- 150 мл. вершків 15-20%
- петрушка
- пармезан
Спосіб приготування:
1. У киплячу підсолену воду відправляємо пасту і відварюємо 15-20 хвилин.
2. На сковороді розтопіть вершкове масло і на середньому вогні обсмажте спочатку цибулю з часником, а потім додайте солодкий перець.
3. Після цього всипте попередньо розморожені мідії, посоліть, додайте спеції і добре перемішайте. Залийте вершками кімнатної температури, зменште вогонь до мінімуму та готуйте ще 6-7 хвилин!
4. У соус відправляємо петрушку та пасту орзо, перемішуємо та додаємо натертий пармезан на дрібній тертці.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Макарони по-флотськи з тушонкою
- Макарони з м'ясом на сковороді
- Макарони з соусом песто