Курячий шашлик за 12 хвилин: ідеально для швидкого та ситного перекусу
Курячий шашлик за 12 хвилин: ідеально для швидкого та ситного перекусу

Курячий шашлик за 12 хвилин: ідеально для швидкого та ситного перекусу

Домашній шашлик найкраще готувати зі свинини та курячого м'яса. Дуже важливо ще –  зробити гарний маринад, від якого і залежить смак і м'якість м'яса.

Шашлик у мультипечі

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та простого у приготуванні курячого шашлику, який готується лише 12 хвилин.

Рецепт шашлику

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе
  • 1 цибулина
  • 4 кільця ананасу
  • 130 г . грецького йогурту
  • 1 ст.л. каррі
  • 0,5 ч.л. меленого коріандру
  • 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
  • сухий часник/сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Поріжте м'ясо та овочі.

Інгредієнти для страви

2. Змішайте нарізані шматочками куряче філе, цибулю, ананас, додайте грецький йогурт та спеції. Накрийте та поставте маринуватися в холодильник на 20 хвилин.

Приготування шашлику

2. Запікайте м'ясо у мультипечі лише 12 хвилин при 180 градусах, перевертаємо і смажимо ще 7 хвилин з іншого боку.

Готовий шашлик

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Телячий шашлик у гранатовому соку
  • Шашлик із сома
  • Шашлик у мультиварці
Джерело матеріала
loader
loader