Новий бюджетний кросовер Mitsubishi вразив своїми здібностями
Новий бюджетний кросовер Mitsubishi вразив своїми здібностями

Новий бюджетний кросовер Mitsubishi вразив своїми здібностями

Новий бюджетний кросовер Mitsubishi Xforce 2024 представили офіційно не так давно. А найдешевша модель у сегменті від японського виробника вже вразила своїми здібностями у ході важливого випробування.

Машину розбили у краш-тесті ASEAN NCAP. Новий Mitsubishi Xforce 2024 отримав максимальну оцінку – 5 зірок. Безпека дорослих пасажирів отримала оцінку 27,9 із 32, дітей – 43,4 із 51, а роботу електронних асистентів оцінили на 15,6 із 21.

Як нагадує OBOZ.UA, новий Mitsubishi Xforce вийшов на ринок за ціною близько 20 000 доларів. Машину виконали в актуальному дизайні компанії із ефектним сучасним стилем. Тут вузькі фари та ліхтарі, велика трапеція передньої решітки, різкі грані, акуратний хромований декор.

Mitsubishi Xforce

Все це сподобалося професійним дизайнерам, які присудили кросоверу Xforce перемогу у конкурсі iF DESIGN AWARD 2024. До речі, разом із цією моделлю перемогу здобув і новий пікап Mitsubishi L200.

У рух компактний кросовер наводить бензиновий двигун об'ємом 1,5 л потужністю 105 к.с. Пізніше дебютує потужніший варіант з гібридною силовою установкою.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий недорогий кросовер Kia.

Джерело матеріала
loader
loader