Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: додайте лише один інгредієнт
Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: додайте лише один інгредієнт

Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: додайте лише один інгредієнт

Дуже часто страви з печінки гірчать через те, що печінка для приготування неправильно підготовлена. Для того, щоб печінка не давала гіркого присмаку, її потрібно добре помити, замочити в молоці.

Як приготувати печінку, щоб не гірчила

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки зі сливами, спеціями та цибулею.

Інгредієнти:

  • 1 велика цибулина
  • 100 г вина(50 в цибулю/50 печінка)
  • чебрець
  • печінка 500-600 г
  • 1 ч. л. бальзаміка
  • сливи

Спосіб приготування:

1. Поріжте і посмажте цибулю, додайте чебрець і вино.

Смажена цибуля

2. В окремій сковороді посмажте печінку, в кінці додайте вино і готуйте, поки воно не випарується.

3. Викладіть у форму спочатку смажену цибулю, потім смажену печінку, додайте чебрець і накрийте сливами.

Приготування печінки

Запікайте 30-40 хвилин при 180 градусах (у не розігрітій духовці).

Готова печінка

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з печінкою та карамелізованими яблуками
  • Бюджетні котлети з курячої печінки
  • Теплий салат із печінкою та яблуками
Джерело матеріала
loader
loader