Анна Трінчер в дубляжі «Ворона»
Анна Трінчер в дубляжі «Ворона»

Анна Трінчер в дубляжі «Ворона»


 Українська співачка Анна Трінчер подарувала свій голос головній героїні епічного екшену «Ворон». За сюжетом, її персонаж - Шеллі Вебстер - трагічно гине разом зі своїм коханим Еріком. Проте він отримує шанс постати з потойбіччя та помститися вбивцям своєї дівчини.

 «В цю роботу я вклала частинку себе, і пройнялася сюжетом ще з самого початку роботи над дубляжем. Це справді якісний фільм, який хоч і просякнутий трагізмом та болем помсти, все одно закохує в себе. Тож я чекаю не лише на те, щоб український глядач почув мій голос в образі головної героїні, а й щоб загалом дізнався про цю історію справжнього кохання», - розповідає Анна про досвід дубляжу головної героїні.

 Новий фільм «Ворон» - це сучасна версія легендарного коміксу від режисера «Білосніжки та мисливця» Руперта Сандерса. Це нова адаптація без перебільшень культового твору, який має мільйони фанатів по всьому світу. Ерік Дрейвен - рок-музикант, що гине від рук злочинців разом зі своєю коханою, проте від містичного поводиря - Ворона - чоловік отримує шанс на справедливу відплату. 

 Фільм зібрав неймовірний зірковий каст. Месника - Еріка Дрейвена грає молодший з клану красенів-вікінгів - Білл Скашґорд. Головну героїню, які озвучила Анна Трінчер, грає британська співачка та танцівниця FKA twigs, яка може конкурувати своєю популярністю в Америці із легендарними поп-дівами, такими як Бейонсе та Ріанна. Глянець називає її “зіркою покоління Y”, а суспільство - музиканкою, яку ніхто не протежував, і яка усього добилася власною працею. 

 Сама FKA twigs каже, що «Ворон» - задав для неї нову планку кохання та вірності. Адже Шеллі - це сучасна і жива жінка, а не просто мовчазне марення у фантазіях Еріка.

Анна Трінчер в дубляжі «Ворона» - Фото 1

 «Шеллі - дуже крута, вона не зрадила своє кохання навіть під страхом смерті. Я думаю, що усім глядачам моя героїня буде до вподоби за свою щирість, жагу віддаватися почуттям та не переставати боротися за своє щастя», - каже Анна Трінчер про свою героїню.

 «Ворон» - це нова адаптація оригінального коміксу Джеймса О’Барра, який набув мегапопулярності після свого виходу у 90-х роках. Прикметно, що за створенням твору криється не менш трагічна історія: наречену автора на смерть збив п’яний водій. Аби віднайти новий сенс у житті, Джеймс приєднався до морської піхоти. Саме там він і створив «Ворона», вклавши туди усі свої переживання після смерті коханої.

 Дивіться містичний трилер про неземне кохання та помсту «Ворон» в кіно вже  з 22 серпня!

Тегі: дубляж
Джерело матеріала
loader
loader