Філатов шокований поведінкою громадян під час тривоги
Філатов шокований поведінкою громадян під час тривоги

Філатов шокований поведінкою громадян під час тривоги

Міський голова Дніпра Борис Філатов неприємно вражений поведінкою людей, які під час повітряної тривоги і вибухів у місті не йдуть до укриття.

На своїй сторінці у Facebook Філатов обурливо висловився з приводу поведінки містян, які під час повітряної тривоги не проходять до укриття.

«Прямо зараз. Фото з вікна власної автівки. Люди стоять на перехресті. Чекають зеленого сигналу світлофора. На борді красномовний напис «Балістика. Ми відкрились у Дніпрі». Лунає повітряна тривога. Десь чути вибухи. Всім пох», – написав Філатов.

Міський голова зазначив, що містяни часто запитують його у соцмережах про бомбосховища. «Не треба кидатися під автівку чи злітати, просто не чекати світлофора, а розвернутися та піти до найближчого мобільного укриття, або просто зайти у під’їзд або інше приміщення. Я відповів на ваше запитання? Чи Ви мені й далі будете моралі читати? У вас коти нас*яли на сходах у під’їзді, але міська влада також у цьому винувата», – додав Борис Філатов у коментарях під дописом.

Варто відмітити, що мер написав гнівливий допис одразу після того, як у місті пролунало два потужних вибухи.

Станом на 2024 рік у Дніпрі обліковується 305 сховищ, та 358 найпростіших укриттів, але громадяни продовжують нехтувати простими правилами безпеки.

Джерело матеріала
loader
loader