10 способів, що сприяють щоденній втраті жиру
10 способів, що сприяють щоденній втраті жиру

10 способів, що сприяють щоденній втраті жиру

Прагнете позбутись жиру без додаткових зусиль? Для цього не потрібно витрачати додаткову годину в тренажерному залі, бо достатньо використати декілька порад, які легко ввести до свого повсякденного життя.  

Зосередьтеся на невеликих змінах у власних звичках та включайте декілька з них у свій розклад. Що це за зміни та яку користь вони можуть принести, розповіли в Eat This, Not That.

Придбайте приставку Smart TV

Дивіться лише ті шоу, на які у вас є підписка та перемотуйте рекламу. Це допоможе зменшити час перегляду та дозволить більше часу витрачати на активний відпочинок.

Замовляйте закуски 

Уникайте хлібниць у ресторанах, щоб не піддаватися спокусі. Якщо голодні, відразу замовте салат, щоб заповнити шлунок клітковиною.

Вживайте арахіс 

Горіхи добре насичують, а якщо навіть, якщо вживати їх у невеликій кількості, ви все одно відчуватимете ситість. Хоча такі горіхи дуже калорійні, проте ці калорії обробляються по-іншому та не призводить до збільшення ваги.

Виконуйте спринтерські інтервали

Чергування коротких спринтів з періодами відпочинку є ефективним методом для втрати жиру. Таким чином, намагайтеся бігати вдвічі довше, ніж відпочивати. Наприклад, ви можете 20 секунд бігати та 10 секунд відпочивати, повторюючи активність 3-7 разів.

Слідкуйте за змінами настрою

Ваш настрій може впливати на те, як ви їсте. Крім того, часті перекуси є результатом емоцій, а не фізичного голоду. Тож, перед тим як щось з'їсти, з'ясуйте, чи дійсно ви голодні та спробуйте визначити, що стоїть за вашим бажанням перекусити.

Купуй на одного 

Якщо ви купуєте оброблену їжу, обирайте невеликі пакування, щоб зменшити шкоду для фігури. Проте, для здоровішого вибору, краще спробувати більш корисні закуски.

Знайдіть натхнення 

Сфотографуйте себе в купальнику та робіть нові знімки щотижня після тренувань та здорового харчування. Це допоможе відстежити прогрес і мотивуватися навіть у моменти слабкості.

Пройдіть дистанцію

Проходьте інтервали за відстанню, а не за часом, щоб уникнути скорочення відрізків при втомі. Завершуйте пробіжку вправами на прес, щоб підвищити навантаження на м'язи черевного преса, спалюючи більше калорій.

Не відмовляйте собі в улюбленій їжі 

Заборона на улюблену їжу може збільшити бажання її скуштувати. Тож, дозвольте собі трохи комфортних страв у помірній кількості, щоб не відчувати себе обмеженими. 

Додайте активність 

Знайдіть спосіб додати кілька хвилин активності до свого дня. Це можуть бути ходіння по офісу під час розмови по телефону або підйом по сходах, замість ліфта. Це може суттєво вплинути на ваше здоров'я та вагу, навіть без виходу на вулицю або довгих тренувань.

РанішеOBOZ.UA розповів, які продукти ефективно спалюють жир. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader