"Рейнджерс" – "Динамо": всі подробиці матчу Ліги чемпіонів
"Рейнджерс" – "Динамо": всі подробиці матчу Ліги чемпіонів

"Рейнджерс" – "Динамо": всі подробиці матчу Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" у вівторок, 13 серпня, проведе другий поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського "Рейнджерса". Підопічні Олександра Шовковського після прикрої нічиєї у номінально домашній зустрічі зіграє у Глазго.

Поєдинок приймає знаменитий стадіон "Айброкс" OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Рейнджерс" – "Динамо". Час початок – о 21:45 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ "РЕЙНДЖЕРС" – "ДИНАМО"

Побачити прямий ефір із Шотландії можна буде побачити завдяки телеканалу 2+2, який доступний на відеосервісі Megogo та цифровому ефірному телебаченні T2. Також трансляцію проведуть мовні майданчики столичного клубу - "Динамо TV" та канал "Динамо" Київ на відеохостингу YouTube.

ПРОГНОЗ НА "РЕЙНДЖЕРС" – "ДИНАМО"

Явними фаворитами є господарі поля. Ставки на їхню перемогу в основні 90 хвилин приймаються з коефіцієнтом 1,83. Нічия оцінюється котируванням 3,70. А показники на успіх української команди сягають рівня 3,50.

СУДДІ НА "РЕЙНДЖЕРС" – "ДИНАМО"

Обслуговуватиме зустріч бригада арбітрів з Італії, яку очолює Марко Гвіда. Допомагатимуть йому лайнсмени Філіппо Мелі та Стефано Алассіо. Роль четвертого рефері виконає Ерманно Фелічіані.

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Алеандро ді Паоло.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Філіп Клеман, головний тренер "Рейнджерс":

– Ми знаємо, що це велике випробування проти киян, бо вони справді якісна команда. Ми збираємося викластися на повну, щоб пройти до наступного раунду. Ми зробили дуже хороші речі в Любліні проти них, але нам також потрібно вчитися. Є деякі речі, які ми можемо поліпшити, тому ми збираємося працювати над цим протягом наступних двох днів.

"Рейнджерс" – "Динамо": всі подробиці матчу Ліги чемпіонів

Олександр Шовковський, головний тренер "Динамо":

- У грі з "Вересом" я отримав інформацію про дії футболістів на футбольному полі. Аналізуватиму і думатиму, і готуватимуся до майбутньої гри з "Рейнджерс". Потрібно все проаналізувати. Зараз робити якісь висновки на емоціях, як на мене, неправильно.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

"Рейнджерс": Батленд – Таверньє, Суттар, Девіс, Йілмаз, Діоманд, Баррон, Черни, Проппер, Дессерс, Райт.

"Динамо": Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Вівчаренко, Бражко, Шапаренко, Буяльський, Кабаєв, Ярмоленко, Ванат.

"Рейнджерс" – "Динамо": всі подробиці матчу Ліги чемпіонів

Як повідомляв OBOZ.UA, "Динамо" ледь не втратило перемогу в першому матчі сезону Прем'єр-ліги через неймовірний ляп свого воротаря.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader