Міс "Україна Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко вагітна
Міс "Україна Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко вагітна

Міс "Україна Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко вагітна

30-річна красуня поділилася з шанувальниками фотографією в новому статусі. Модель не розкрила ні термін вагітності, ні стать майбутньої дитини.

Українська модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2022", уперше стане мамою. Радісною новиною знаменитість поділилася 12 серпня на своїй сторінці в Instagram.

Майбутня мама опублікувала чорно-білий знімок, на якому вона з округлим животиком позувала в довгій сукні із зав'язками і великими вирізами. Ймовірно, Вікторія перебуває вже на останніх місяцях вагітності, але новиною з підписниками вирішила поділитися тільки зараз. У публікації вона не розкрила ні термін вагітності, ні стать майбутньої дитини. "Мама маленького левеняти", — підписала гламурну фотографію зірка.

Підписники та друзі моделі відреагували на новину і в коментарях написали багато приємних слів і добрих побажань Апанасенко:

  • "Вітаю! Нехай народиться здоровим і вільним! Щастя всій родині!";
  • "Ласкаво просимо в сім'ю Queen Mama!";
  • "Вітаю тебе! Бажаю тобі неймовірно красивої дитини, як ти, а також розумної і здорової. Нехай цей новий етап у твоєму житті принесе радість і щастя. Ти будеш прекрасною матір'ю!";
  • "Вітаю вашу сім'ю з такою чудовою подією! Міцного здоров'я матусі та малюку!".

Що відомо про Вікторію Апанасенко

Вікторія Апанасенко — українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022". Народилася 18 червня 1994 року в місті Чернігів. Є переможницею конкурсу національних костюмів і володаркою спеціальної нагороди "Дух карнавалу" на конкурсі "Міс Всесвіт 2022", на якому представляла Україну.

У США Вікторія розповідала про війну в Україні та закликала світ не забувати про трагічні події в її країні. Під час змагань красуня продемонструвала низку розкішних образів, включно з "Костюмом воїна світла" та неймовірною вечірньою сукнею з прапором України.

Апанасенко вийшла заміж 23 березня 2023 року. Але свого коханого приховувала від публіки. Як з'ясувалося, вона вийшла заміж за заступника міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександра Борнякова.

Раніше, 9 лютого 2023 року, Вікторія Апанасенко розповіла, чому росіянку пустили на "Міс Всесвіт".

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader