Курська операція. Путіну тепер «все ясно»
Курська операція. Путіну тепер «все ясно»

Курська операція. Путіну тепер «все ясно»

Сьогодні, 12 серпня, під час засідання з питань ситуації у Курській області, президент Росії Володимир Путін, помітно нервуючи, заявив, що йому тепер усе ясно: Україна вдерлася в Курську область Росії, щоби покращити свої переговорні позиції, проте Москва не вестиме переговорів із Києвом. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами російського лідера, у Курській області Київ переслідує три головні цілі: поліпшити свої переговорні позиції, знизити темп наступу на Донбасі й розколоти російське суспільство

«Очевидним стає те, що тепер ясно, чому Київ відмовлявся від наших пропозицій повернутися до мирного врегулювання ситуації, так само як і дл пропозицій нейтрально налаштованих посередників», – безперервно кахикаючи та соваючись у кріслі говорить Путін. 

За словами кремлівського диктатора, зараз для Росії головне завдання – «вибити Сили оборони України за межі держкордону».

«Оцінку подій, що відбуваються, буде зроблено, але головне зараз – це розв'язання актуальних завдань, які складаються на цей час, з огляду на прогнози розвитку ситуації. Головне завдання стоїть, безумовно, перед Міністерством оборони – витиснути, вибити противника з наших територій і, спільно з прикордонною службою, забезпечити надійне прикриття держкордону», — заявив Путін.

До слова, член комітету з оборони країни-агресорки генерал-лейтенант АндрійГурулєв звинуватив російських військових у провалі оборони Курської області. Він вказав, що російські військові заздалегідь не підготувалися і не збудували оборону належним чином.

Джерело матеріала
loader
loader