Відомий український співак отримав бойову нагороду і розсекретив своє військове звання
Відомий український співак отримав бойову нагороду і розсекретив своє військове звання

Відомий український співак отримав бойову нагороду і розсекретив своє військове звання

Артист перебуває на службі від початку повномасштабної війни.

Український репер-захисник Ярмак, який служить у ЗСУ, отримав важливу бойову нагороду і розсекретив своє військове звання.

Виконавець ще на початку повномасштабної війни встав на захист країну від російських окупантів. Як зазначив артист у своєму Instagram, він не ганявся за жодними званнями та нагородами. Тим не менш, за два з половиною роки Ярмак став сержантом.

Днями ж артист поділився, що отримав бойову нагороду – нагрудний знак "Золотий хрест". Відповідну відзнаку вручають рядовим та сержантам ЗСУ за проявлену мужність та успішне виконання завдань під час бою. Ярмак наголосив, що для нього отримання бойової нагороди важливіше, аніж державної.

"Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я від першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки хе**чив разом з усіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна", -поділився артист.

Однак, співак вважає, що під час служби найголовнішу нагороду, яку він отримав, це його побратими, з якими він потоваришував та зблизився.

"Але головна нагорода – це мої побратими, з якими нас звела доля! І вони заслуговують всіх найвищих нагород, що існують", - наголосив артист.

  • Дружина Бабкіна зізналась, що їхній 16-річний син в Німеччині не вступив до вишу, і пояснила чому
  • У команді Олега Винника відповіли на закиди, що він під час війни втік з України
  • 18-річна донька Ольги Фреймут неочікувано приїхала до Миколаївської області
Джерело матеріала
loader
loader