Репер Олександр Ярмак отримав нагрудний знак від Головнокомандувача ЗСУ
Репер Олександр Ярмак отримав нагрудний знак від Головнокомандувача ЗСУ

Репер Олександр Ярмак отримав нагрудний знак від Головнокомандувача ЗСУ

Протягом року Олександр Ярмак очолював підрозділ, який працює з FPV-дронами.

32-річний український репер Олександр Ярмак, який з перших днів повномасштабної війни в Україні пішов добровольцем на фронт, отримав нагрудний знак від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Радісною подією артист поділився у себе на сторінці в Інстаграм.

Як виявилося, за два з половиною роки у складі ЗСУ Олександр Ярмак вже встиг отримати військове звання сержанта. У результаті за досягнення у військовій кар’єрі репера відзначили за мужність та успішне виконання завдань під час бою нагрудним знаком "Золотий хрест". Нагороду Ярмаку виписали ще у червні, однак отримав він її тільки зараз.

Відзнака Олександра Ярмака
Фото: instagram.com/yarmak_music/

Показавши винагороду Ярмак написав, що ця бойова нагорода важливіша за будь-яку іншу державну, яку він отримував. Він наголосив, що з перших днів повномасштабної війни не гнався за званнями чи посадами, а працював на рівні з побратимами задля перемоги України. Репер також наголосив, що за ці два з половиною роки найбільшою його нагородою стали побратими з якими він проходить службу в армії, які, за його словами, заслуговують на найвищі нагороди.

Зауважимо, що Олександр Ярмак брав участь у боях на Харківщині, а з 2023 року став командиром взводу операторів FPV-дронів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що репер Ярмак висловився про Василя Ломаченка та Олександра Усика.

Крім цього, Фокус писав, що Ярмак розкритикував Софію Ротару.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader
loader