Трамп в інтерв'ю Маску згадав Україну та Путіна
Трамп в інтерв'ю Маску згадав Україну та Путіна

Трамп в інтерв'ю Маску згадав Україну та Путіна

У вівторок, 13 серпня, кандидат у президенти США Дональд Трамп дав двогодинне інтерв'ю мільярдеру Ілону Маску. Розмова, яку команда Трампа назвала "найбільшим інтерв'ю в історії", охопила широкий спектр тем і привернула увагу понад мільйона глядачів.

Як повідомляє "Хвиля", інтерв'ю транслювалось у соцмережі Х.

Трамп почав з особистого, згадавши про замах на нього 13 липня у Пенсільванії.

"Це було диво для тих людей, які не вірять у Бога. Я віруюча людина, тепер я більше віруюча", – поділився він, додавши, що планує повернутися до Батлера у жовтні для проведення мітингу.

Замах на Дональда Трампа
Замах на Дональда Трампа

Колишній президент не стримався у критиці своїх політичних опонентів. Він назвав віце-президента Камалу Гарріс та чинного президента Джо Байдена "некомпетентними", заявивши: "У нас зараз дефективний уряд, це дефективні люди". Після цього Трамп пішов ще далі, назвавши Байдена "найгіршим президентом в історії".

Читайте також: "Пастка мирного плану Дональда Трампа для США"

Говорячи про міжнародні відносини, Трамп звинуватив Байдена у провокуванні російського вторгнення в Україну.

"Байден почав говорити такі дурні речі. Наприклад, він сказав, що Україна може бути країною НАТО, але Росія ніколи не погодилася б на це. Війна мала нульові шанси початися, якби я був президентом", - стверджував він.

Трамп також згадав свої відносини з Путіним, заявивши, що "довго з ним ладив".

"Я сподіваюся, що ми з ним знову порозуміємося", - додав він.

Дональд Трамп и Владимир Путин,Саммит "Большой семерки",Саммит G7

Несподіваним поворотом стала пропозиція Маска щодо можливої ​​посади у майбутній адміністрації Трампа. Екс-президент позитивно відреагував на цю ідею, назвавши мільярдера "прекрасним економістом".

"Я думаю, було б чудово просто мати державну комісію з ефективності, яка б гарантувала, що гроші платників податків витрачаються належним чином. Я був би радий допомогти в такому дорученні", - сказав Маск.

Не оминули й гострі внутрішні проблеми США. Трамп звинуватив адміністрацію Байдена-Гарріс у збільшенні кількості нелегальних мігрантів, стверджуючи, що серед 20 мільйонів людей, які прибули, є "люди з хворобами, з в'язниць, психічних лікарень або притулків і багато з них є терористами".

караван мексика мигранты
караван мексика мигранты

"Вони приїжджають з усього світу. І ви дивіться на це і це сумно, тому що 7 жовтня ніколи не мало статися, це так сумно, коли ви дивитеся на Україну: це ніколи не мало статися", – сказав Трамп.

Рекомендуємо також: "Нова-стара пропаганда: як захоплюють уми цитатами"

Завершуючи інтерв'ю, Трамп зробив несподівану заяву щодо глобальних загроз.

"Основна загроза – це не глобальне потепління, при якому рівень океану підніметься, а ядерне потепління, тому що зараз п'ять країн мають значний ядерний арсенал. Не можна допустити, щоб через людей на кшталт Байдена сталася якась дурниця".

Додамо, що інтерв'ю транслювалося, незважаючи на технічні труднощі, які Маск назвав "масованою DDoS-атакою".

Проте соцопитування показало, що Харріс і Трамп зрівняли шанси на перемогу у виборах президента США.

Теги за темою
Володимир Путін Дональд Трамп Ілон Маск
Джерело матеріала
loader
loader