Катерина Репяхова назвала діагноз 3-річного сина Віктора Павліка, який має проблеми з мовленням
Катерина Репяхова назвала діагноз 3-річного сина Віктора Павліка, який має проблеми з мовленням

Катерина Репяхова назвала діагноз 3-річного сина Віктора Павліка, який має проблеми з мовленням

Син Катерини Репяхової та Віктора Павліка у свої 3 роки має затримку мовлення. Через це родина вирішила звернутися до лікарів.

Концертна директорка Віктора Павліка, Катерина Реп’яхова, яка за сумісництвом є його дружиною, розповіла про діагноз їх 3-річного сина Михайла. Подробицями лікування та дослідження хвороби хлопчика блогерка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, родина відвідала Буковинський центр відновлення лікування та комплексної реабілітації, де їх оглянула лікар-невропатолог.

"Я в захваті. Навіть не знаю, як описати в одному реченні. Просто гордість за те, що в нас є такі лікарі. Я обіцяла поділитися лікарем після особистого візиту. На МРТ Альона Сергіївна побачила те, що я перехворіла вагітною. Ковід або якась інфекція", — пояснила Репяхова.

За її словами, лікар дійсно діагностувала у Михайла затримку психомовленнєвого розвитку з сенсорними порушеннями, оскільки у нього є сенсорні порушення, він не катається ні на велосипеді, ні на самокаті. Крім цього, хлопчик має діагноз синдром незграбної дитини.

Однак попри відхилення, які діагностувала лікарка, за словами Катерини Репяховий, Михасик перспективна дитина, і за словами лікарки, він буде розмовляти.

"На МРТ вона побачила, деякі моменти, це розшифрував один єдиний лікар, мені розшифровували МРТ шість разів і в Ізраїлі нам не побачили деякі точки, не хочу їх називати, щоб ніхто не почав гуглити. Вона каже, що це вказує на те, що я перехворіла вагітною — ковід або ще якась інфекція, тоді колись, безсимптомно, тому що я не пам'ятаю, щоб я сильно хворіла, щоб у мене був ковід чи якась інфекція. Так у мене було ОРВІ вже перед пологами, але це вже інше. Це дало затримку. І вона сказала, що вона на 99 % впевнена, що по генетиці все чисто. Вона не бачить генетично ніяких відхилень", — пояснила блогерка.

Також дружина Віктора Павліка розповіла, що зараз їх головною задачею є працювати, багато, багато працювати, тому що все це довгий шлях, але цей шлях приведе їх до успіху, до результату.

Крім цього, Репяхова розповіла про досвід лікування в ізраїльського лікаря за візит до якої родина заплатила 400 доларів. Вона призначила 3-річному сину Віктора Павліка ліки від шизофренії, при розумовій відсталості, при важких РАС. За словами Катерини, вони призначаються з 13 років.

"Ніколи не довіряйте одному спеціалісту. Ми були більш ніж у 15 спеціалістів МРТ розшифровували 6 разів", — резюмувала Репяхова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина Віктора Павліка розповіла скільки заробляє на місяць.

Крім цього, Фокус писав, що дружина Віктора Павліка зізналася, що її дратує в співаку.

Джерело матеріала
loader
loader