Хрумкі трубочки з лаваша для перекусу: готуються 10 хвилин
Хрумкі трубочки з лаваша для перекусу: готуються 10 хвилин

Хрумкі трубочки з лаваша для перекусу: готуються 10 хвилин

З лаваша можна приготувати дуже багато приготувати дуже багато швидких і смачних страв у вигляді закусок, а також можна додавати в салати, готувати десерти і навіть чіпси.

Що приготувати з лаваша

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, хрустких трубочок з лаваша, із сирною начинкою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • лаваш – 1-2 шт.
  • сир – 180 г
  • варені яйця – 5 шт.
  • зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля – до смаку
  • сметана – 2-3 ст.
  • спеції: сіль, перець – за смаком
  • олія гхі – для обсмажування

Спосіб приготування:

1. Сир і варені яйця натріть на грубій тертці, додаємо спеції, порізану зелень, сметану і добре перемішуємо.

Начинка для лаваша

2. Лаваш розріжте на прямокутники. Начинку викладіть на лаваш і загорніть у вигляді трубочки.

Приготування трубочок

3. Обсмажте з обох боків на розігрітій олії до хрусткої скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шаурма у лаваші
  • Зелений лаваш для шаурми
  • Ліниві трубочки з лаваша з сиром та зеленню за 10 хвилин
Джерело матеріала
loader
loader