Відомий співак розповів, як змусив дружину ревнувати та ледь не зламав стосунки
Відомий співак розповів, як змусив дружину ревнувати та ледь не зламав стосунки

Відомий співак розповів, як змусив дружину ревнувати та ледь не зламав стосунки

Ivan Navi зізнався, що не завжди був зразковим чоловіком для своєї обраниці.
Ivan Navi новини - Іван Наві розповів про стосунки з дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivan_naviofficial

Український співак Ivan Navi довгий час приховував свою сім'ю: який вигляд має його дружина Романія шанувальники дізналися лише восени минулого року - артист показав фото з обряду хрестин їхнього спільного сина Дарія. З дня на день хлопчик відсвяткує перший ювілей - один рік.

До весілля Іван із Романією зустрічався три роки. Співак зізнався в інтерв'ю для проєкту "Тур зірками" що спочатку ледь не зруйнував ці стосунки.

Артист зазначив, що довго не усвідомлював того, що те, що, на його погляд, було безневинним фліртом з іншими дівчатами, сильно ранило Романію. Через ревнощі в їхній парі почалися серйозні проблеми. На щастя Наві вчасно зрозумів, що поводиться нечесно по відношенню до коханої, і відтоді між ними ідилія.

"На початку ревнощі були, і не маленькі. Можливо, через те, що я міг давати якісь приводи. Десь собі дозволяв полайкати чи написати щось дівчатам. Звісно, це було невинно. Але коханій було неприємно. Потім зрозумів, що наші проблеми через мою поведінку. Причина в мені. Якщо ти не даєш причин для ревнощів, то їх і не буде", - розповідає Ivan Navi.

Хто такий Ivan Navi?

Ivan Navi (справжнє ім'я - Іван Сяркевич) - український співак. Дворазовий номінант музичної премії YUNA: у категоріях "Відкриття року" (2017) і "Найкращий виконавець" (2018), номінант музичної премії "Золота жар-птиця" в категорії "Прорив року" (2018) і "Найкращий виконавець" (2019). У лютому 2019 року Ivan NAVI взяв участь у Національному відборі на "Євробачення 2019" з авторською англомовною піснею "All For The Love". Пісня Ivan NAVI "Коли Нема Тебе" стала піснею 2020 року на радіостанціях України, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше співак і лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин відповів на чутки про роман з Яніною Соколовою. Раніше вони були колегами і за дивним збігом розлучилися з попередніми партнерами в один і той самий рік.

Також вдова Віталія Білоножка показала фото з весілля онука, якого назвали на честь його легендарного дідуся-співака. Світлана Григорівна була рада стати почесною гостею на святі створення нової сім'ї.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader