Болгарський перець – ідеальний овоч для приготування смачних салатів, соусів та закусок. Ще його можна смачно консервувати з томатами, цибулею та морквою.
Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже смачного маринованого болгарського перцю з помідорами та цибулею.
Інгредієнти:
- 14 болгарських перцю
- 8 -10 помідорів
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- сіль, цукор, перець, лавровий лист
Спосіб приготування:
1. Перець помийте та запікайте.
2. Помідори натріть на тертці або подрібніть блендером або м'ясорубкою, додайте до порізаної цибулі і доведіть до кипіння. Гарячий соус посоліть, додайте цукор та спеції та тертий часник.
3. Викладіть у банки перець, зверху залийте соусом і законсервуйте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Перець фарширований сиром та зеленою цибулею
- Перець фарширований сиром
- Маринований болгарський перець